Zapojte sa do súťaže Heureka eshop roku 2019 - Bart Digital Products Zapojte sa do súťaže Heureka eshop roku 2019 - Bart Digital Products

Zapojte sa do súťaže Heureka eshop roku 2019

Už po jedenástykrát hľadá porovnávač heureka.sk najžiarivejšie eshopy na slovenskom a českom trhu. Tak, ako v predchadzajúcich ročníkoch, aj teraz o tom rozhodnú reálni zákazníci a odborná porota. Heureka.sk vyhlási v súťaži ShopRoku najkvalitnejšie, najpopulárnejšie a najzaujímavejšie e-shopy slovenského internetu za rok 2019. Zúčastnite sa aj vy.

Cena kvality

Cena zákazníkov, ktorou hodnotia svoje skúsenosti s nákupom v e-shopoch za uplynulý rok. Minulý rok vzišiel víťaz z viac ako 1 miliónu vyplnených dotazníkov. Vyhlásime víťaza a dvoch finalistov v 13 kategóriách a víťaza a finalistov v 43 podkategóriách. Súčasne vyhlásime absolútneho víťaza, teda najkvalitnejší e-shop roku 2019.

Registrácia

Do Ceny kvality zapojujeme všetky e-shopy, ktoré využívajú službu Overené zákazníkmi a zároveň sú držiteľmi certifikátu tejto služby. Zapojené obchody majú možnosť si zvoliť kategóriu, v ktorej sa chcú o cenu uchádzať. Kategóriu je možné vybrať od 2. 12. 2019 do 31. 1. 2020, a to v administrácii obchodu na Heureka.sk v záložke Cena kvality. Pokiaľ si obchod kategóriu nezvolí, pridelíme mu ju. Vyhradzujeme si právo predradiť e-shop do inej, vhodnejšej kategórie, pokiaľ zvolená kategória nebude korešpondovať s väčšinovým sortimentom, ktorý e-shop predáva.


Cena popularity

Cena internetových užívateľov, ktorí vyberajú svoje najobľúbenejšie e-shopy roku 2019, pomocou jednoduchého formulára. Hlasovanie prebieha od 2. 12. 2019 do 28. 2. 2020. Vyhlásených bude 13 víťazov v jednotlivých kategóriách (podľa toho čo e-shopy predávajú) a z nich bude vyhlásený 1 absolútny víťaz v Cene popularity. Kategóriu, v ktorej chce byť e-shop zaradený si zvolí v administrácii obchodu na Heureka.sk v záložke Cena popularity.

Prihlásenie

Do Ceny popularity nie je potrebné sa registrovať. E-shopy môžu aktívne vyzývať svojich užívateľov k hlasovaniu napríklad skrz newslettere či bannery na svojom webe, prípadne inou formou reklamy (TV, rádio). Povolené sú tiež tzv. spotrebiteľské súťaže. Zakázané je najmä kupovanie hlasov prostredníctvom zliav na nákup v obchode a podmieňovanie hlasov zľavou či zvýhodnením na nákup v e-shope. Obchody, ktoré porušia podmienky, zo súťaže vyradíme.


Cena Heureky

Cena udelená odbornou porotou zloženou z predných osobností slovenského e-commerce trhu. O cenu sa môžu uchádzať e-shopy, ktoré sú niečím výnimočné, stojí za nimi zaujímavý príbeh, prispievajú k sociálnej integrácii, alebo sú akokoľvek unikátne. Vyhlásime víťaza a dvoch finalistov.

Registrácia

Registrácia do Ceny Heureky prebieha pomocou formuláru v období od 2. 12. 2019 do 31. 1. 2020. Registrovať e-shop, ktorý je niečím zaujímavý, môže ktokoľvek — jeho prevádzkovateľ, jeho zákazník a podobne. Registrácia e-shopu na Heureke nie je podmienkou. Pri vyplňovaní formuláru uveďte, kto e-shop prihlasuje plus kontaktné údaje, link na e-shop, stručný popis činnosti e-shopu a informácie, čím je výnimočný a prečo by práve tento e-shop mal vyhrať.

Štvorica našich eshopov finalistami súťaže Heuréka Shoproku 2018


zdroj:shoproku.sk