Bart Digital Products Bart Digital Products

Užitočný tip pre vaše online podnikanie #6 – Súťaž ShopRoku 2018

V marci 2019 budú tie najžiarivejšie hviezdy e-shopového neba vyhlásené už desiatykrát, rovnako ako v predchádzajúcich rokoch o nich rozhodnú reálni zákazníci a odborná porota. Heureka v súťaži ShopRoku vyhlási najkvalitnejšie, najpopulárnejšie a najzaujímavejšie e-shopy slovenského internetu za rok 2018.

Cena kvality

Cena zákazníkov, ktorou hodnotia svoje skúsenosti s nákupom v e-shopoch za uplynulý rok. Minulý rok vzišiel víťaz z viac ako 1 miliónu vyplnených dotazníkov. Vyhlásime víťaza a dvoch finalistov v 13 kategóriách a víťaza a finalistov v 43 podkategóriách. Súčasne vyhlásime absolútneho víťaza, teda najkvalitnejší e-shop roku 2018.

Cena popularity

Cena internetových užívateľov, ktorí vyberajú svoje najobľúbenejšie e-shopy roku 2018, pomocou jednoduchého formulára. Hlasovanie prebieha od 3. 12. 2018 do 28. 2. 2019. Vyhlásených bude 13 víťazov v jednotlivých kategóriách (podľa toho čo e-shopy predávajú) a z nich bude vyhlásený 1 absolútny víťaz v Cene popularity. Kategóriu, v ktorej chce byť e-shop zaradený si zvolí v administrácii obchodu na Heureka.sk v záložke Cena popularity.

Cena Heureky

Cena udelená odbornou porotou zloženou z predných osobností slovenského e-commerce trhu. O cenu sa môžu uchádzať e-shopy, ktoré sú niečím výnimočné, stojí za nimi zaujímavý príbeh, prispievajú k sociálnej integrácii, alebo sú akokoľvek unikátne. Vyhlásime víťaza a dvoch finalistov.

Dvojnásobný víťaz ankety shop roku 2016 a 2017 vo svojej kategórii – Zachej.sk (Jozef Ring – majiteľ, Laci Perduk – analytik/programátor bart.sk)