Pridemneskor.sk: Pomáhame malým podnikateľom a prevádzkam - Bart Digital Products Pridemneskor.sk: Pomáhame malým podnikateľom a prevádzkam - Bart Digital Products

Pridemneskor.sk: Pomáhame malým podnikateľom a prevádzkam

Koronakríza sa dotýka aj košického IT sektora. Väčšina zamestnancov IT spoločností pracuje z domu na rôznych projektoch, niektoré dokonca hlásia ešte väčší záujem zákazníkov o svoje služby. Napriek tomu sa mobilizujú a snažia sa pomáhať tak, ako vedia. Pekným príkladom je iniciatíve Prídem neskôr.

Stojí za ňou kooperácia a spolupráca spoločnosti bart.sk, Košice IT Valley a ďalších partnerov, ktorí sa rozhodli spoločne podať pomocnú ruku podnikateľom a prevádzkam.

Vďaka tejto iniciatíve vznikol projekt www.pridemneskor.sk. Ide o webovú stránku, ktorá je určená pre prevádzky a malých podnikateľov, ktorí aktuálne nemôžu plnohodnotne fungovať a ich existencia v budúcnosti po koronakríze nie je dvakrát ružová.

„Rozhodli sme sa využiť naše skúsenosti s tvorbou internetových aplikácií, elektronických obchodov a vytvorením tejto aplikácie aspoň takto pomôcť, “ hovorí Mirka Francová zo spoločnosti bart.sk.

Pridemneskor.sk je jednoduchá aplikácia, ktorá umožňuje podnikateľom ponúknuť svoje služby prostredníctvom poukážok. Tie si môže každý zákazník zakúpiť už dnes, no využiť ich bude môcť až v budúcnosti, akonáhle sa opatrenia uvoľnia. Finančne tak podporí a podrží svoj obľúbený podnik či podnikateľa a pomôže mu zvládnuť súčasnú krízu, ktorá pozastavila podnikateľské aktivity mnohým ľuďom. Navyše, každý, kto takého podnikateľa alebo prevádzku podporí, získa 10% zvýhodnenie.