Paylike: Nová platobná brána na slovenskom trhu - Bart Digital Products Paylike: Nová platobná brána na slovenskom trhu - Bart Digital Products

Paylike: Nová platobná brána na slovenskom trhu

Aké sú výhody vašej platobnej brány?

Trh s e-shopmi sa na Slovensku neustále rozvíja a tento trend sa bude naďalej zvyšovať, pretože čoraz viac ľudí zakladá svoj prvý internetový obchod.

Spracovateľ platby je jedným z najdôležitejších faktorov, keď hovoríme o zriadení nového internetového obchodu a v tomto článku vám vysvetlíme, na čo si musíte pri výbere poskytovateľa online platieb dať pozor. Áno, ponúkaná cena je dôležitá, ale v roku 2020 najvýhodnejšie rozhodnutia pre budúce podnikanie už nemôžu byť založené iba na nízkej cene. Čítajte ďalej a zistite, aké požiadavky by ste mali mať od vybraného spracovateľa platieb, aby bol váš internetový obchod úspešný.

Bezplatné a ľahko implementovateľné doplnky

Integrácia spracovateľa platieb by mala byť možná bez toho, aby sa napísal jediný riadok kódu. Dobrý online spracovateľ platieb poskytne ľahko implementovateľné doplnky (aj pre ľudí, ktorí nemajú skúsenosti s kódovaním) ​​pre najpopulárnejšie platformy elektronického obchodu.

Spôsoby platby od 21. Storočia

Medzi najobľúbenejšie online platobné metódy v súčasnosti na Slovensku patrí Visa a  Mastercard, ale úspešný obchodník sa vždy snaží byť o krok pred konkurenciou a na svojej webovej stránke začne poskytovať nové a jednoduchšie platobné metódy. Preto je dôležité poskytnúť možnosť platby cez Google Pay a Apple Pay.

Okamžité záznamové a testovacie prostredie

Platobná brána musí tiež poskytnúť príležitosť na okamžité vytvorenie testovacieho účtu a testovanie všetkých jeho funkcií. Testovanie vám pomôže uistiť sa, že integrácia funguje perfektne. Táto testovacia funkcia zaručí, že prechod na živé transakcie bude bezproblémový a vy nestratíte potencionálnych zákazníkov.

Opakované platby

Ak je váš obchod zameraný na produkt, ktorý vyžaduje predplatné budete potrebovať opakujúce sa transakcie prostredníctvom rozhrania API alebo pomocou niektorého z doplnkov procesora platieb. Sprostredkovateľov alebo tretie strany by ste nemali potrebovať na niečo také jednoduché, ako sú platby za predplatné.

Vyskakovacie okno

Pop-up checkout je rozhranie, ktoré zákazník používa na uskutočnenie platby kartou priamo na vašej stránke. Tým sa zvýši váš predaj a zabezpečí okamžitú výhodu pred vašou konkurenciou.

Tokenizácia kariet

Potrebujete podporu pre tokenizáciu kariet, aby ste mohli svoje údaje uložiť do bezpečného prostredia pre neskoršie použitie. Zabezpečenie sa zvýši použitím tokenizácie kariet namiesto skutočného uloženia ich údajov.

Schopnosť prijímať platby v akejkoľvek mene

Keď sa vášmu obchodu začne dariť, vaši zákazníci prekročia hranice krajiny. Preto potrebujete, aby platby na váš web boli akceptované v čo najväčšom počte európskych a medzinárodných mien.

Technická podpora

Ak máte otázky, na ktoré odpoveď nenájdete na stránke alebo potrebujete technickú pomoc pri implementácii novej platobnej brány, poskytovateľ vám musí túto možnosť ponúknuť. Desať minútová komunikácia priamo s vývojárom je často užitočnejšia ako dva dni zasielania e-mailov.

Systém proti podvodom

V EÚ sa vykonalo niekoľko zmien, pokiaľ ide o online platby a bezpečnosť vo virtuálnom prostredí. Platobná brána, ktorá vám poskytne 3-D Secure, vám pomôže dodržiavať tieto nové pravidlá. Aktiváciou 3-D Secure sa transakcie online s kartami stávajú oveľa bezpečnejšími.

Tento článok bol napísaný v spolupráci so spoločnosťou Paylike, novou platobnou bránou na Slovenskom trhu. Táto Dánska spoločnosť expanduje po celej Európe a ponúka zákazníkom kompletné a moderné služby zamerané na zvyšovanie predaja.