Inšpirácie #9 Čo sme zrealizovali, spustili a inovovali v júni

Prinášame vám prehľad zaujímavých funkcionalít, ktoré sme zrealizovali v mesiaci jún.

Viktor
Analytik / Programátor

Kvety.sk TRADE

Spustili sme TRADE časť portálu kvety.sk. Ide o B2B orientovaný predaj tovaru z burzy. Svoje si tu nájdu kvetinárstva, dizajnéri, ale aj tvoriví jednotlivci. Na jednom mieste si tak viete zakúpiť všetko potrebné pre vytvorenie jedinečného aranžmánu.


Lukáš
Produktový manažér

Tekmarshop.eu

Spustili sme eshop spoločnosti Tekmar Slovensko, kde si môžete zakúpiť zdravé tyčinky na každú príležitosť. V rámci inovácií pripravujeme aj možnosť nakonfigurovať si balík tyčiniek v rôznych príchutiach.

Kinekus.sk BLOG

Pre spoločnosť Kinekus sme implementovali grafické a funkčné zmeny na ich blogu. Oproti pôvodnému blogu má používateľ možnosť lajkovať a komentovať články, doprogramovali sme widget najčítanejšie články a možnosť zdieľať články na sociálnych sieťach. Články môžu byť radené do tém podľa zamerania. Okrem funkčných zmien sme upravili aj grid kategórie blogu a detailu článku.


Mišo
Analytik / Programátor

Futbalnet.shop 2.0

Rozšírili sme platformu SportNet eshop a spustili druhú verziu futbalnet.shop-u. Okrem noviniek ako vyhľadávanie podľa parametrov, produktové zoznamy, sme spustili pre partnerov eshopu podporu pre B2B a naviac sme im umožnili vytvoriť si vlastné eshopy s centrálnou správou katalógu a jednotnou správou objednávok.
Na tejto platforme sme spustili eshop www.demisport.sk a v príprave je aj eshop pre partnera JAKO.

Kalendár SportNet

Do súboru aplikácií platformy SportNet pribudla ďalšia – vizualizácia kalendáru, ktorý je možné formou widgetov pridať na akúkoľvek stránku.


Kamil
Analytik / Programátor

Drmax.sk – špeciálna podstránka s bannermi

Vytvorili sme samostatnú stránku s možnosťou umiestnenia bannerov, sekcie s najpredávanejšími produktmi, vlastným obsahom a zoznamom produktov.

Zaujali vás projekty, na ktorých pracujeme?