Inšpirácie #8 Čo sme zrealizovali, spustili a inovovali v máji

Prinášame vám prehľad zaujímavých funkcionalít, ktoré sme zrealizovali v mesiaci máj.


Lukáš
Produktový manažér

Tempus.sk – ponuka vozidiel prémiových značiek

Okrem celkového redizajnu a optimalizácií pre mobilné zariadenia sme realizovali aj prepojenie na mailchimp.com, nástroj na rozosielanie newsletterov.

 

Ambassador.sk – Hotel Ambassador Košice

Refrešli sme dizajn webstránky obľúbeného Košického hotela a urobili optimalizáciu pre mobilné zariadenia.

Zdravotne-matrace.sk – vylepšené fulltextové vyhľadávanie

Nedávno sme zverejnili na blogu článok „Našli sme najlepší vyhľadávač pre váš eshop?“ Článok zaujal veľa našich zákazníkov a tu je ďalší príklad implementácie elastic search našepkávača, ktorý vyhľadáva v produktoch, v kategóriach, ale aj v článkoch na blogu a v poradni.

Kvety.sk – nový blog

Obsah web stránok je dôležitou súčasťou SEO stratégie, ale aj dôveryhodnosti každého eshopu. Preto sme pre eshop kvety.sk vytvorili samostatnú sekciu www.kvety.sk/blog/ s možnosťou tagovania článkov.

Podbanskeresort.sk – optimalizácia webu z výsledkov Hotjar.com

Na základe výsledkov z analytického nástroja Hotjar.com sme optimalizovali mobilnú verziu web stránky podbanskeresort.sk. Okrem toho sme zjednodušili rezervačný formulár z pôvodných päť krokov na tri kroky, čo zjednoduší rezervačný proces pre požičiavateľov.

Výsledok z Hotjar.com

Nová trojkroková rezervácia


Mišo
Analytik / Programátor

Rozšírili sme SportNet Eshop platformu o možnosť vytvárať si predajné kanály, a tak vyprodukovať viacero eshopov pri spoločnej katalógovej základni a pri spoločnej správe objednávok. Biznis partneri zároveň dostali možnosť rozšíriť cenníky o cenové hladiny a začleniť si tak svojich B2B partnerov do skupín. Prvé verzie nových eshopov budú spustené v priebehu júna.

Zaujali vás projekty, na ktorých pracujeme?