Inšpirácie #32 Čo sme zrealizovali, spustili a inovovali v júni

Prinášame vám prehľad zaujímavých funkcionalít, ktoré sme zrealizovali v mesiaci jún.

Matúš
Programátor

Tempus.sk

Na webe tempus.sk sme vytvorili tzv. produktový plugin, ktorý umožňuje zákazníkovi vkladať „produktový zoznam“ kdekoľvek na obsahové stránky. Takto si vie zákazník vytvárať dynamické podstránky pre rôzne akcie, špeciálne ponuky alebo podstránky s novým predstavením značky s presne špecifikovaným filtrom vozidiel.


Heppiapple.sk

HEPPiApple je mladá, dynamická a rozvíjajúca sa firma špecializujúca sa na zdravý životný štýl s cieľom nasmerovať ľudí k prevencii v oblasti zdravia vhodným individuálnym stravovaním, pravidelným pohybom a regeneráciou. To všetko na jednom mieste a pod dohľadom profesionálov s aktuálnym pôsobením v Košiciach a Bratislave. Pre nášho nového klienta sme pripravili komplexné riešenie web stránky, e-shopu so zdravými a kvalitnými potravinami a blogu v spojení s pôvodne oddelenými stránkami pre reštaurácie. Webová stránka je vytvorená technológiou React. Do eshopového riešenia na mieru, sme taktiež zapracovali aj online platby cez platobnú bránu, presmerovania z pôvodného webu kvôli indexácii a trackovanie cez Google nástroje.


Lukáš
Produktový manažér

Centrummobility.sk

Pre spoločnosť Tempus Group sme spustili web stránku, kde si viete jednoducho prenajať vozidlo. Jedná sa o krátkodobý, ale aj dlhodobý prenájom. Dizajnovo sme vychádzali z oficiálnej web stránku skupiny Tempus.


Vavro
Programátor

Stolickymix.sk

Na projekte stolickymix.sk sme zapracovali redizajn hlavičky, je prehľadnejšia a prívetivejšia pre užívateľov na každej veľkosti zariadenia. Najväčšie zmeny sa udiali v kategórii, ktorá taktiež prešla redizajnom. Po novom má kompaktnejšie zobrazenie filtrov, ktoré sa presunuli na ľavú stranu. Pre menšie zariadenia sa zobrazuje horná lišta v ktorej si používateľ môže filtrovať produkty alebo prejsť do inej kategórie. Lišta s filtrami a podkategóriami sa zobrazuje pri scrollovaní smerom dole, naopak smerom hore sa zobrazuje hlavička. Prezeranie produktov zlepšil kompaktnejší rozmer produktovej dlaždice, tým pádom užívateľ vidí viacej produktov.


Maťo
Programátor

Heliumking.ro

Na projekte Heliumking sme po zrýchlení procesu filtrovania produktov na základe ich atribútov pristúpili k redizajnu menu so samotnými produktovými filtrami pre mobilnú a desktopovú verziu. Na desktopovej verzii sme implementovali dva typy uloženia tohto menu. Pri prvom type sa nachádza menu nad zoznamom produktov, pri druhom type sa menu vyskytuje na ľavo od neho. Zobrazenie v mobilnej verzii je rovnaké bez ohľadu na desktopové uloženie menu. Cieľom tohto redizajnu bolo zjednodušiť UI filtrov a zvýšiť celkovú prehľadnosť.


Šafo
Analytik/programátor

Conrad.hu

Na Conrade sme pripravili redizajn pre košík a celý objednávkový proces. UI teraz vyzerá oveľa modernejšie, je plne responzívne a intuitívne na používanie.


Mišo
Analytik / Programátor

Sportnet – Testovanie

Vylepšili sme algoritmus vyhľadávania otázok a prerobili sme okruhy otázok (bežné tagy) na takzvané smart:tagy. Takto sme si otvorili cestu vytvárania napríklad rýchlych kvízov ku článkom, alebo vytvárania testov dynamickým spôsobom relevantných ku práve zobrazovanému článku.


Lukáš
Programátor

Sportnet – Modul súťaží

Popri spolupráci so Slovenským futbalovým zväzom, Slovenským zväzom malého futbalu, Slovenskou plaveckou federáciou začíname pri vývoji modulu súťaží spolupracovať aj so Slovenskou asociáciou plážových športov. Okrem futbalu, malého futbalu, vodného póla a plaveckých disciplín, tak je možné už spravovať aj súťaže a zápasy plážového futbalu. Organizátor súťaží tak získa možnosť evidencie a archivácie súťaží a výsledkov zápasov a fanúšikovia získajú verejný portál, kde uvidia prehľad zápasov, výsledkové tabuľky a individuálne štatistiky hráčov.


Ďuri
Analytik/programátor

Sos.sk

Na sos.sk sme spravili redizajn zoznamu značiek a článkov. Je to taká predpríprava na celkový facelift, ktorý plánujeme realizovať v najbližších týždňoch.

Zaujali Vás projekty, na ktorých pracujeme?