Inšpirácie #3: Čo sme zrealizovali, spustili a inovovali v decembri

Aj posledný mesiac v kalendárnom roku sme pracovali na projektoch našich klientov a tu je výber toho najzaujímavejšieho.

Mišo
Analytik / Programátor

Eshop.futbalsfz.sk

Uzavrel sa rok štátnych dotácií, kde sa futbalovým klubom podarilo vďaka eshopu minúť 98,51% všetkých pridelených dotácií.

 


Lukáš
Produktový manažér

Zdravotnematrace.sk

Automatické párovanie platieb s objednávkami z dvoch bankových účtov (FIO banka a ČSOB banka). V administrácii získa správca eshopu informáciu o zaplatení, koľko daný zákazník zaplatil, kedy a prepočet na CZK.

1day.sk

Na eshope jedného z najznámejších predajcov liehovín na Slovensku sme zrealizovali grafické úpravy hlavnej stránky a detailu produktu.

Ekofence.sk

V detaile produktu bola doprogramovaná funkcionalita zobrazenia aktuálneho stavu produktov na jednotlivých skladoch, s možnosťou osobného odberu na vybranom sklade.

Self-omni.sk

V spolupráci s marketingovou agentúrou nášho klienta sme zapracovali funkčné a grafické zmeny, ktoré ešte viac zjednodušia užívateľovi nakupovanie v tomto eshope.


Kamil
Programátor

Digitall – informačný systém

Do informačného systému, ktorý využívajú zamestnanci sme začali importovať štatistiky predajnosti produktov na dennej báze. V najbližšom období začíname realizovať interaktívne prepojenie Informačného systému s pokladňami.

Drmax.sk

Pre rýchlejšie a efektívnejšie vyhľadávanie realizujeme riešenie Algolia Search. Pripravili sme taktiež mierne zmeny v dizajne, ktoré sprístupnime v najbližšom období.


Zaujali Vás projekty, na ktorých pracujeme?