Inšpirácie #27 Čo sme zrealizovali, spustili a inovovali v januári

Prinášame vám prehľad zaujímavých funkcionalít, ktoré sme zrealizovali v mesiaci január.


Matúš
Programátor

Ekofence.sk – bannery pre všetky zariadenia

Na eshop nášho stáleho klienta ekofence.sk sme zapracovali úpravu bannerov pre odlíšenie zariadení: počítač, tablet a mobil. Teraz je možné oveľa jednoduchšie prispôsobovať a zobrazovať vhodnejšiu grafiku podľa návštevníkovho zobrazovacieho zariadenia. Taktiež sme odstránili programovateľné tlačidlá a nadpisy, ktoré spôsobovali problém pri vytváraní a umiestňovaní prvkov v grafike pre bannery. Každý banner je tak vytvorený  ako jeden celok presne podľa požiadaviek zákazníka bez potreby dodatočného programátorského zásahu v troch rôznych rozmeroch a možno ho cieliť na tri odlišné podstránky.


Mišo
Analytik / Programátor

SportNet.online

Členské registrácie Slovenskej Plaveckej Federácie cez SportNet

V priebehu januára sme spustili a odladili najnovšiu verziu členských (nielen) športových registrácií (nielen) pre Slovenskú Plaveckú Federáciu a jej športové kluby ale aj pre iné (nielen) slovenské športové zväzy. Aktuálne je v SportNet systéme registrovaných viac ako 4000 plavcov s platnou registráciou na rok 2020.

Krajská futbalová liga 2019/2020

Krajská futbalová liga je v ročníku 2019/2020 riadená už výlučne cez SportNet aplikáciu súťaže. Výsledky môžete sledovať na kfl.sutaze.sportnet.online, kde už nájdete aj výsledky minulého ročníka.


 

Dominik
Programátor

Oxyrion CRM – tónovač farieb

Do CRM aplikácie sme doplnili možnosť natónovať farbu na požadovaný odtieň. Za touto funkcionalitou sa skrýva množstvo častí, ktoré sme v CRM a Admin aplikácií implementovali v minulosti. Nový tónovač farieb je teda výstupom z množstva dát, ktoré CRM obsahuje, prípadne získava z externých zdrojov. Obchodníci odteraz majú možnosť na pár klikov zistiť, ktorá farba má aké možnosti tónovania, koľko farbív bude potrebných pri tónovaní a koľko samotné natónovanie bude stáť. Tónovač budeme následne prepájať s ďalšími časťami a obohacovať o nové funkcionality.

Drmax.sk – hodnotiaci systém

V januári sme spustili úplne nový hodnotiaci systém, ktorý funguje ako interná aplikácia. Táto aplikácia umožňuje nadriadeným zamestnancom hodnotiť svojich podriadených, vyhodnocovať ich výsledky. Vývoj novej aplikácie začal v novembri 2019 a v najbližších mesiacoch ju čaká ostrá prevádzka.


Šafo
Analytik / Programátor

Conrad.hu – optimalizácia vyhľadávania

Do Algolia vyhľadávania sme pridali obsahové podstránky. Veľa zákazníkov vyhľadalo napríklad otváracie hodiny a tie medzi produktami nenašlo. Teraz im zobrazí obsahovú stránku ktorá zobrazuje otváracie hodiny. Okrem toho sme doplnili možnosť premenovať produkty v administrácii stránky a teda názvy produktov sú odteraz nezávislé od názvov produktov v Conrad API.


Lukáš
Produktový manažér

Ecoverpackung.de – spustenie nového eshopu

Spustili sme nemeckú verziu eshopov krabickynajidlo.cz/krabickynajedlo.sk, kde si môžu reštaurácie, bistrá donášky… zakúpiť ekologické obaly na jedlá a nápoje.


Báša
Programátorka

Zachej.sk

Zákaznícky účet 

Na projekte Zachej.sk pokračujeme v prerábaní ďalších stránok do React-u. V januári sme nasadili nový design zákazníckeho účtu a podstránku pre obľúbené knihy.

Systém kupónov

V januári sme takisto nasadili nový systém kupónov, ktorý spolupracuje s marketingovým nástrojom SalesManago. V administrácii je možné vytvoriť kupóny jedným kliknutím pre jednotlivú marketingovú kampaň. Zákazníci následne dostanú kupóny už priamo z nástroja SalesManago. Rovnako sme pridali možnosť využitia a kontrolu kupónov v košíku.


Vojto
Programátor

Pelikan.sk – objednanie transferu z letiska

Pre klientov pelikan.sk sme pripravili detail doplnkovej služby, ktorá zahŕňa možnosť objednať si transfer na a z letiska.


Mišo
Programátor

Daffer.sk – nová platobná brána

Okrem iných úprav sme implementovali aj novú platobnú bránu GP Webpay.


Zaujali Vás projekty, na ktorých pracujeme?