Inšpirácie #26 Čo sme zrealizovali, spustili a inovovali v decembri

Prinášame vám prehľad zaujímavých funkcionalít, ktoré sme zrealizovali v mesiaci december.


Lukáš
Analytik / Programátor

SportNet.online

Druhý ročník Krajskej futbalovej ligy organizovaný Košickým samosprávnym krajom v spolupráci s Východoslovenským futbalovým zväzom, ktorý sa odohrá od januára do marca 2020, bude využívať modul súťaží platformy sportnet.online. 106 mužstiev z regionálnych súťaží a oblastných futbalových zväzov bude súťažiť v ôsmich bodovacích skupinách a v jednej skupine, ktorá sa bude hrať formou pavúka. 

Modul súťaží sportnet.online bude slúžiť klubom na nominácie do jednotlivých zápasov, rozhodcovia prostredníctvom neho budú vypĺňať priebeh stretnutí a verejnosti poskytne výsledkový servis a redakčný obsah prostredníctvom verejného portálu.


Šafo
Analytik / Programátor

Conrad.hu

Pre Conrad sme implementovali media browser, ktorý slúži na manažovanie súborov na servery. Je tu možné vytvárať nové priečinky / podpriečinky, vkladať do nich súbory, mazať súbory a vďaka prepojeniu s HTML editorom je možné vložiť súbor z media browsera priamo do HTML editora jediným kliknutím.


Kamil
Analytik / Programátor

Drmax.sk

Akcie

V rámci košíka sme implementovali nový typ sekundárne akcie, ktorý sa aktivuje po splnení podmienok primárnej akcie. Zákazník je takto odmenený dvojnásobne.

Pre potreby akcií sme naprogramovali klonovanie historickej akcie. Takto sme uľahčili administrátorom prácu pri vytváraní novej, ktorá pracuje na podobnom princípe resp. s tou istou kolekciou produktov.

Beauty Club

V rámci administrácie Beauty Clubu sme vytvorili možnosť separátneho nahrávania bannerov pre mobilné a desktopové zariadenia s možnosťou vypnutia/zapnutia textácií a možnosti umiestnenia jednotlivých textových elementov.


Mišo
Analytik / Programátor

Daffer.sk

Na eshope daffer.sk sme pripravili viacero úprav. Najvýraznejšou úpravou  je implementácia hromadného prideľovania kategórii k produktov. Takýmto spôsobom je prideľovanie kategórii jednoduchšie a rýchlejšie.


Lukáš
Produktový manažér

Koberce.sk – redizajn objednávkového procesu

Na základe analýzy dát z analytických nástrojov Hotjar a Google Analytics a taktiež konzultácii so samotným klientom sme pripravili nový vzhľad objednávkového procesu.

Zaujali Vás projekty, na ktorých pracujeme?