Inšpirácie #2: Čo sme zrealizovali, spustili a inovovali v novembri

Šafo
Programátor

Pelikán.sk – samostatné podstránky destinácií

Začali sme pre pelikan.sk pripravovať CMS stránku s podrobnými informáciami o krajinách a mestách. Každé mesto / krajina bude mať svoju vlastnú podstránku s množstvom užitočných informácií (napr. počasie, tipy na výlet atď.). Stránka bude prepojená s vyhľadávaním leteniek.


Kamil
Programátor

Drmax.sk – špeciálne darčeky k objednávkam

Spustili sme jednorázové riešenie pre nášho dlhoročného zákazníka Dr.Max v podobe trojúrovňového rozdávania darčekov, určeného pre zákazníkov, ktorí nakúpili nad 25 EUR. Riešenie je plne responzívne, darček teda viete získať aj z pohodlia Vašej obývačky pri vysedávaní s mobilom v ruke. Netreba zabúdať, že pre získanie ideálneho darčeka treba mať aj trošku šťastia.


Stano
Programátor

Crossuite – zrýchlenie načítavania takmer o polovicu

Spustená optimalizácia kódu. Aplikácia z pôvodných ~50MB je natiahnutá na ~73MB, avšak nie je načítavaná celá, ale iba časti, ktoré sú v daný moment nevyhnutné. Pri správnom prenose, aplikácia z pôvodných ~5MB obsahu, je sťahovaná v rozmedzi ~0,5 až 1,5MB. Celkové načítanie a odozva sa zlepšila minimálne o polovicu.


Laci
Programátor

Zachej.sk – zjednodušenie práce administrátorov a zvýšenie bezpečnosti eshopu

Na projekte Zachej.sk sa toho zatiaľ na prvý pohľad veľa nezmenilo, no na pozadí sa však dejú veci. V novembri sme implementovali niekoľko features, ktoré pomohli v Zachej Centrále zjednodušiť prácu celého tímu.

  • Admini / Redaktori vidia, či produkt, ktorý aktuálne editujú, edituje okrem nich aj niekto iný
  • Na Zacheja sme nasadili SSL certifikát, čím sme zvýšili bezpečnosť nákupu našich zákazníkov
  • Začali sme využívať novú technológiu Redis, ultra rýchly key – value storage, ktorý aktuálne využívame na vyššie spomínané notifikácie administrátorov. Do budúcna, ale plánujeme do Redis-u presunúť informácie prihlásení používateľa a cache projektu
  • Rovnako pre Vás pripravujeme nový dizajn hlavičky a košíka

Mišo
Analytik / Programátor

Slovenský futbalový zväz – testovanie rozhodcov

V novembri sme zrealizovali prvú fázu prípravy platformy testovania rozhodcov pre Slovenský futbalový zväz. Platforma je plne responzívna a prispôsobená pre používanie na mobilných zariadeniach.

Systém je plné funkčný a momentálne dovoľuje vytvárať textové otázky alebo otázky obsahujúce v popise a odpovediach obrázky, videá alebo HTML kód, a priradzovať ich k ľubovoľnému počtu okruhov, ktoré si administrátor dynamicky podľa potreby vytvorí pri vytváraní otázky. Následne je možné vytvárať testy z ľubovoľného počtu otázok pre každý zvolený okruh – každý test môže obsahovať iné otázky z daných okruhov, nakoľko sa vyberajú náhodne pri začatí testovania.

Frontend je postavený na ReactJS a komunikuje s dvoma API – autentifikačným API postavenom na Pythone a vlastnom API postavenom na Node.js a Express serveri.


Lukáš
Produktový manažér

Senzacne.sk 

Spustenie úplne nového eshopu, ktorý má v ponuke sortiment pre dom, byt, záhradu a dielňu.

Supercool.sk

V novembri sme taktiež spustili eshop s trendovým, moderným a kvalitným detským oblečením


Skialpmania.sk

Refrešli sme vzhľad eshopu zameraného na predaj kvalitného skialpového vybavenia.

Profinaradie.sk

Ďalší eshop, ktorý prešiel v minulom mesiaci redizajnom je profinaradie.sk, autorizovaný predajca profesionálneho ručného náradia, elektrického náradia, dielenského náradia, záhradnej a lesnej techniky renomovaných značiek.

Zaujali Vás projekty, na ktorých pracujeme?