FreshNews z online sveta #január - Bart Digital Products FreshNews z online sveta #január - Bart Digital Products

FreshNews z online sveta #február

@zmienky na Instagrame získajú novú funkcionalitu

Máte veľký počet sledovateľov na Instagrame a strácate prehľad o tom, kto Váš profil označil v storke? Po pridaní novej funkcionality tento problém mať nebudete. Uvidíte všetky zmienky o vašom profile v príbehoch a tieto zmienky môžete umiestniť do svojich príbehov. Zjednoduší sa tak sledovanie zmienky zo súťaží a pod.

Facebookový katalóg produktov sa bude aktualizovať v reálnom čase

Ak meníte často obsah v produktovom katalógu vášho eshopu a posielate tento obsah do správcu katalógu vo Facebooku, tak konečne predídete problému s aktualizáciou. Predstavte si situáciu, že aktualizáciu v správcovi katalógu ste mali nastavenú na 15:00 a vy zmeníte cenu produktu na eshope o 16:00, tieto zmeny sa aktualizujú až na ďalší deň o 15:00. Od teraz môžete povoliť možnosť automatického nahrávania novej verzie zdroja dát.

„Starý“ vzhľad Youtube už nebude viac dostupný

Aktuálne si môže používateľ Youtube vybrať medzi používaním nového alebo starého dizajnu. Od marca 2020 sa to však zmení. Výhodou používania nového vzhľadu sú hlavne nové funkcionality, ktoré nenájdete v starom dizajne. Nevýhodou (pre niektorých používateľov) bude nutnosť aktualizácie internetových prehliadačov, kedže niektoré nové funkcionality staré prehliadače nepodporujú.

Google mapy oslavujú 15 rokov

Niekto si už bez nich nevie predstaviť fungovať. Google mapy pri príležitosti pätnásteho výročia pripravili redizajn svojho „markera“. Vo videu nižšie si môžete pozrieť ako sa dizajn markera postupne menil. To nie je však všetko. V susednej Českej republike pri tejto príležitosti Google pripravil street view prehliadku novo zrekonštruovaných priestorov Národného múzea, ktoré už čoskoro zaplnia vzácne exponáty.

Potrebujete pomôcť s online marketingom?