Do práce na bicykli 2021 - Bart Digital Products Do práce na bicykli 2021 - Bart Digital Products

Do práce na bicykli na vlne korony?

Od minuloročnej kampane Do Práce Na Bicykli nám neprešiel poriadne ani rok a bez väčšieho rozmýšľania či sa akcie zúčastníme, sme sa už znova aj napriek home officu začali stretávať s kolegami vybavení cyklistickými prilbami (a v prípade Šafa a Mareka aj bežeckými topánkami).

Do výzvy sme sa pre tento rok zapojili 6 kolegovia, bolo nás tak oproti minuloročnej septembrovej výzve o dvoch menej. Rozdelenie do dvoch trojčlenných tímov znamenalo, že do toho bolo treba prišliapnuť ?. To vidno aj na číslach – oproti septembrovému výkonu teplejšie, ale hlavne menej upršané dni viac priali nazbieraným kilometrom.

Bart.sk - Do práce na bicykli 2021

Na vlne korony?

Za posledný rok sa viditeľne zvýšili počty cyklistov na cyklochodníkoch a cestách, pričom mnohí to majú namierené práve do práce. Uvoľnenie opatrení a otvorenie okresov po zime vrátili ruch mesta aj pod okná našich kancelárií. Opäť sme si s kolegami zvykali na plné cesty áut snažiacich sa neúspešne vyčistiť cestu pred sebou použitím klaksónu. Do práce sme ale prichádzali plní energie, nakopnutí pohybom a s obrovským úsmevom, keďže sa nenašlo auto, ktoré by bolo von zo zápchy rýchlejšie ako my.

Trochu štatistík

Tím Rýchle Šípy

  • Dominik Trojčák – 510,31 km
  • Dávid Kristián Luterančík – 333,07 km
  • Marek Barta – 524,75 km
Rýchle šípy
Rýchle šípy – Dominik Trojčák, Dávid Kristián Luterančík, Marek Barta

Tím Ženáči

  • Ondrej Zoričák – 166,20 km
  • Martin Čuchta  – 72,75 km 
  • Marek Šafárik – 112 km (chôdza)
Ženáči
Ženáči – Ondrej Zoričák, Martin Čuchta, Marek Šafarik

Spolu

Za Bart.sk sme teda najazdili a nabehali za jún do práce 1 719,08 km a tým ušetrili 432,12 kg CO2. Mesiac jún sa ale skončil a s ním aj kampaň Do práce na bicykli. My však aj napriek tomu naďalej pokračujeme pokiaľ nám to počasie dovoli či už na bicykli  alebo peši.

Bart.sk Do práce na bicykli 2021
Bart.sk – Do práce na bicykli 2021

Viac blogov zo zákulisia našej firmy nájdeš v kategórii Barťania