Teambuilding 2022 - Bart Digital Products Teambuilding 2022 - Bart Digital Products

Paella v Levoči alebo (ďalší skvelý letný) teambuilding po barťansky

Keď sa stretnú dobrí ľudia, vynikajúce jedlo a ukážkové počasie, môže ísť len o jedno. Barťanky a barťania majú letný teambuilding. Ako inak, už tradične, v našej obľúbenej Levočskej doline. V skratke – dobre bolo! A detailne? Čítaj ďalej!

Hlavne sa spoznať

Keď je vo firme už vyše 50 ľudí, a prakticky každý mesiac pribudne niekto nový, je naozaj ťažké mať prehľad o tom, kto je kto :) Poznáme sa z kuchynky, chodieb, trošku lepšie, ak spolu sedíme v kancelárii. Ale čo tak sa dozvedieť nejaké naozajstné pikošky? A tak sme si dali networking! A ako hovorí starý známy vtip – žiadna dobrá príhoda sa nezačína slovami: “Keď sme jedli šalát…”, tak sme si dali pivko. A prosecco. A rum.


Áno, teraz už vieme, kto čo pije. Spoznali sme sa trošku viac a teraz už vieme, koho zavolať na volejbalový turnaj, kto bol hudobným producentom a že máme medzi sebou herca, ktorého kariéra sa začala a skončila na základnej škole. Alebo aj to, že náš Marek má 5P (nepýtaj sa, nikto nevie, čo to vlastne znamená ?) a že koho na škole a intráku za mládí stretneš, akoby si neskôr v barte našiel.

Slovom: Dvadsaťpäť

Je to už 25 rokov, čo je bart.sk na trhu. Pripomenuli sme si míľniky, silnú generáciu ľudí a pomenovali ďalších kolegov, ktorých čoskoro čaká služobné auto ako odmena za 10 odpracovaných rokov. Za ten čas urobila firma niekoľko veľmi dôležitých rozhodnutí. A keďže máme medzi sebou aj jubilantov, ktorí pamätajú na začiatky, muselo ísť o veľmi dobré rozhodnutia.

A čo ďalších 25 rokov? Predstavu máme. Vďaka spoločnému brainstormingu sme sa posunuli do budúcnosti a popremýšľali sme, kam by sme sa mohli dostať. Aj keď dúfame, že niektorí z nás budú v tomto čase hádam už aj na e-dôchodku.

Zdolať všetky štíty Tatier

Aj to sme stihli. Vyžrebovali sme totiž troch z nás, ktorí získali vyhliadkový let na ľubovoľné miesto. Vybrali si Tatry a za niekoľko minút tak zvládli “zdolať” všetky ich vrcholce. To nedokáže každý!

A ako si to užili?

„Pohľadom zhora som si len potvrdil, aké sú tatry nádherné a rozsiahle. Taktiež som mal zážitok zo sedenia pri pilotovi, keďže ma fascinujú lietadlá.“

Ady

“Krásne výhľady na Vysoké Tatry a ich okolie s úžasným komentárom od pilota. Je to pre mňa jeden z top zážitkov vôbec.”

Dávid

Na druhý deň sa jedna časť tímu presunula (na bicykloch z Levoče až do Košíc!) domov, ďalšia časť sa rozhodla vytrvať a prešliapať na bikoch Levočské vrchy a tá posledná sa vybrala na turistiku.

Zľava: Marek, Dávid, Dominik
Zľava: Marek, Dávid, Dominik
Zľava: Samo, Ľudo, Mirka, Bianka, Lukáš, Ďuro
Zľava: Stano, Maťo, Jany

A keďže jesť sa musí, postarali sme sa aj o gastronomický zážitok. Praženica z 30 vajec? Žiaden problém! Guľáš pre nasýtenie vyhladovaných športovkýň a športovcov? Kedykoľvek! Ale taká stredomorská paella na večeru, to sa nevidí často. Mišo, Viktor, ďakujeme!

A čo naše dojmy?

Mirka

Keďže sa naša firma neustále rozrastá, počas bežného pracovného dňa človek nemá šancu spoznať kolegov, s ktorými nesedí spoločne v kancelárii. Počas tejto akcie som zistila, že ak Mišo na staré kolená sekne s programovaním, musí robiť kuchára! Dokonca aj obyčajných 14 km túry sa dá ľahko zmeniť na „príjemných“ 21 km. Pokojne môžeme založiť bart.sk kapelu a keď o niekoľko rokov predsalen nebudeme na tom e-dôchodku, väčšina z nás sa hádam uživí aj po hudobnej stránke.

A teším sa, čo nás čaká na teambuildingu na jeseň! :-)

Mišo

Zažili sme opäť spoločnú akciu, kde sme sa lepšie spoznali, ztímbildingovali sme sa, spoločne sme si navarili a aj sme to zjedli :-). Podumali sme o doterajšom vývoji firmy (predsalen, sme s kožou na trhu už štvrťstoročie), pripomenuli sme si hlavné míľniky a vybrainstormingovali sme to, kde sa vidíme o ďalších 25 rokov.

Navyše sme si spomedzi seba vyžrebovali výhercov vyhliadkového letu ponad Tatry. A som rád, že som sa pri “spoznávačke” dozvedel, že máme medzi sebou šachistku, volejbalistku či učiteľku.

Maťo

Mne sa najviac naše chaty spájajú s tým, že si výborne zahráme a zaspievame. Táto nebola výnimkou. Doniesli sme 5 gitár :) Druhý deň sme sa išli vypotiť na bicykle a spoznávať okolie. Výborná bola aj lukostreľba, ktorú nám pripravil kolega Mišo.

A ako sa hovorí: Čo sa stalo na chate, to ostáva na chate.Tak toho sa držíme aj my. 

Chceš ísť na jesenný teambuilding s nami? Potom je ten správny čas poslať nám svoj životopis! A keď si sadneme, možno budeme mať po jeseni nejaké nové spoločné tajomstvá.

Tentokrát takto, a na jeseň ešte lepšie!