Beh na chatu pri Zelenom plese - Bart Digital Products Beh na chatu pri Zelenom plese - Bart Digital Products

Keď sa spojí šport, príroda, práca a naši partneri, výsledkom je skvelé podujatie

Jeden z našich najpamätnejších  teambuildingov, niekoľko rokov dozadu, bol ten na Chatu pri Zelenom plese. Vtedy by nám ani náhodou nenapadlo, že sa so Zeleným plesom spojíme aj inak, ako oddychovo, a že o 3 roky neskôr sa staneme partnerom a spoluorganizátorom Behu na Chatu pri Zelenom plese

Beh na chatu pri Zelenom plese - Bart Digital Products

Máme radi výzvy a stať sa partnerom tohto podujatia výzva teda bola, pretože sa jeho 17-ty ročník organizoval po covidovej prestávke. A hoci beh mal a má dlhodobo svojich priaznivcov, svet sa nám po 2 rokoch, kedy sa veľa športových aktivít zastavilo, zobudil akosi odrazu a dnes na vás skáču preteky z každého rohu. Niekedy máte naozaj problém si pre daný víkend vybrať, ako a kde ho strávite. Výzva, ktorú sme dostali, teda spočívala v zastrešení projektu marketingovo a organizačne.

Našou úlohou bolo naplniť limit pretekárov, priniesť im po 17 rokoch niečo nové a zabezpečiť, aby to bol pre nich natoľko pamätný víkend, že si ho o rok budú chcieť zopakovať.

Tejto výzvy sme sa chytili s nadšením, lebo ako často máte šancu spolupracovať s úspešným športovcom, ktorý 2-krát reprezentoval Slovensko na Zimných olympijských hrách? 

Beh na chatu pri Zelenom plese - Bart Digital Products

Prvým krokom našej práce bol krátky brainstorming a audit doteraz používaných foriem propagácie podujatia. Za posledné 2 roky sme sa naučili žiť v online svete a celá naša komunikácia preto prebiehala takto. Mali sme pravidelné status meetingy a úlohy riešili KANBAN-ovo, aby sa nám nestalo, že sa venujeme 7 veciam naraz.

Prvý organizačný call s Michalom sa konal 19. 4.2022 – osobne sme sa prvýkrat videli až 11.6.2022, teda deň pred pretekom.

Na prípravu sme teda mali necelé dva mesiace.

Registráciu potrebujete mať ale spustenú už oveľa skôr a, čo vám budem hovoriť, tie prvé 3 týždne boli preto veselé :D .

Ich výsledkom bolo nové logo, nový web www.behnazelenepleso.sk, návrh uterákov so špeciálnou grafikou podujatia, návrh marketingovej komunikácie aj dizajn letákov či štartových čísel.

Tvoríme digitálne produkty, ktoré nám zlepšujú život v oblasti zdravia, športu a ecommerce. Už viac ako 25 rokov.

Po tomto crazy trojtýždňovom období nám do štartu už neostávalo veľa času a tak sme sledovali, ako sa plní štartovacie pole, vyhodnocovali a operatívne vylepšovali marketingové aktivity, privolávali slnečné počasie, tešili sa na tatranský víkend a k tomu aktívne komunikovali s našim klientom ECO Krabičky s.r.o. Vďaka spolupráci s ním sa nám podarilo Beh na Chatu pri Zelenom plese povýšiť na naozaj zelený :).

Súťažiaci mohli v  deň preteku jesť a piť z ECO rozložiteľných produktov, čím sme znížili množstvo plastu, ktoré by sa za iných okolností spotrebovalo. Rovnako štartovacie balíčky boli v rozložiteľných ECO taškách.

Baví nás spájať našich partnerov a sme radi, keď sa nám podarí zladiť hodnoty tak, ako to bolo teraz. Ako beh napokon dopadol vám už isto povedia fotky – podľa našej skromnej ankety medzi účastníkmi vraj výborne. A dievčatá z IT Girls, či ostatní členovia alkanklubu, ktorí sa o priebeh podujatia starali, vám to určite radi potvrdia :)

Beh na chatu pri Zelenom plese - Bart Digital Products

Viac blogov zo zákulisia našej firmy nájdeš v kategórii Barťania