Frontend Masters vol.20 Health by Crossuite - Bart Digital Products Frontend Masters vol.20 Health by Crossuite - Bart Digital Products

Frontend Masters vol.20 Health by Crossuite

20-ty diel Frontend Masters Košice tentokrát s podtitulom Health by Crossuite sa uskutočnil online naživo.

Kolegovia z bart.sk nám prezentovali svoje znalosti a skúsenosti o tom, aké to je vyvíjať 15 rokov aplikáciu zameranú na zdravie od začiatku po súčasnosť, aké procesy za tú dobu implementovali pre jej efektívny vývoj a tiež ako taký rozsiahly produkt vyvíjať efektívne a bez stresu.

Viac o hosťoch a témach:

1. Erik Sasák – Od 1-ného fullstack developera po medzinárodný tím

Momentálne pracuje na projekte Crossuite ako Architekt/Analytik. Počas 15 rokov v bart.sk prešiel od full-stack developera po aktuálnu pozíciu.

2. Peter Sliacky – Efektívny vývojový proces produktu

Pracuje ako Product Owner na projekte Crossuite a zároveň ako Web developer s 12 ročnými skúsenosťami. Primárne sa zameriava na frontend technológie ako Angular a Typescript.

3. Lukáš Pollák – Ako na kvalitný produkt bez stresu

Pracuje na projekte Crossuite ako Quality Engineer. Zameriava sa na automatizovaný testing a je zodpovedný za delivery process/releases.

Ak ste event nestihli, jeho záznam si môžete pozrieť na našom YouTube kanáli.

Veľká vďaka však patrí našim hosťom a celému realizačnému tímu.

Počas eventu sa viacerí zapojili aj do diskusie, za čo dvaja vyžrebovaní získali edukačné licencie od JetBrains

Pre priaznivcov Frontend Masters zároveň realizujeme workshop, na ktoróm si môžu naprogramovať alebo otestovať s nami novú funkcionalitu aplikácie Crossuite. Ak už máte skúsenosti s programovaním a chceli by ste s nami zažiť jeden deň, ste vítaní. Prihlásiť sa môžete tu.

Veríme, že neustálym zdieľaním vedomostí a vzdelávaním zlepšujeme život nám všetkým. Budeme radi keď sa pridáte, či už zaslaním svojích nápadov, alebo priamo svojou účasťou. Svoje návrhy píšte na media@bart.sk

Ďakujeme za vašu priazeň. Vidíme sa opäť v roku 2022 ?