Bart Digital Products Bart Digital Products

Volejbalový turnaj

Najaktuálnejšou spoločenskou témou posledných pár týždňov je poveternostná situácia na Slovensku. Áno, v našich zemepisných šírkach je počas letných mesiacov reálny predpoklad, že bude teplo (keby ste náhodou nevedeli :)). My sme tieto priaznivé podmienky využili vo svoj prospech a išli si v piatok večer zahrať volejbal. Len tak. Lebo teplo.

reserveReservé

Nielen firemná akcia

Napriek enormnému úsiliu sa počet aktívnych hráčov, Barťanov, ustálil na čísle 4. Prizvali sme teda do tímov aj nežnejšiu časť populácie, partnerky programátorov. Ostatní kolegovia zastávali dôležité funkcie – ako roztlieskavačky a technický support turnaja. Tým chceli nadviazať na to, že bart.sk naozaj poskytuje kvalitnú zákaznícku podporu; dokonca aj po pracovnej dobe :).

Proti sebe tak bojovali vyrovnané družstvá v zložení: Maťo, Erik, Peťa a ich súperi: Tomáš, Miro a Majka. Hralo sa na dve súťažné kolá, pričom záverečný verdikt znie 1:1 na zápasy. Keďže išlo o priateľské stretnutie, remíza bola spravodlivým výsledkom pre všetkých zúčastnených.

Letné kino a pohoda

Po skončení volejbalového turnaja sme sa presunuli do oddychovej zóny areálu, aby sme načerpali „novú energiu“. Večer sa končil spolu so záverečnými titulkami premietaného filmu Bobule a kebabom do ruky :) .

volejbal-vsetciAll stars