Bart Digital Products Bart Digital Products

Číslo 7

Čísla sú súčasťou nášho každodenného života. Neustále sa zaoberáme počítaním ľudí, dni, rokov, peňazí …

Číslo 7 je veľmi zaujímavé až magické číslo. Vyvoláva emócie. Neustále púta pozornosť. Pre mnohých znamená štastie.

Význam čísla 7

Pre našu spoločnosť číslo 7 predstavuje počet rokov aktívnej spolupráce s portálom letenky.sk. Áno, tých zákazníkov, s ktorými spolupracujeme dlhšie ako 7 rokov je oveľa viac. Táto spolupráca má ale pre nás tak ako číslo 7 svoju výnimočnosť.

Zaujímavosti vzťahujúce sa k číslu 7.

7 divov sveta. Je divom aj to, že za 7 rokov sme sa so zákazníkom stretli len dvakrát a to sme na projekte odpracovali cez 13 000 programátorských hodín ?

7 kontinentov tvorí svet. Portál letenky.sk dnes pre vás poskytuje 7 služieb pre cestovanie po svete.

7 farieb má dúha. Nie vždy ich vidíme všetky. Výsledky vyhľadávania na stránke však stále vidíte všetky aj napriek tomu, že máme 7 rôznych zdrojov dát.

7 dní má týždeň. A posledných 7 rokov sa každý deň v týždni venujeme portálu letenky.sk. Aj cez víkendy a sviatky pracujú pre projekt naše servery a technická podpora

7 je počet tónov základnej hudobnej stupnice. Tieto tóny vzájomne musia ladiť, tak ako ladí: 1. naša vzájomná dôvera 2. orientácia na výsledky 3. definovanie cieľov 4. organizácia práce 5. kvalita práce 6. vzájomná komunikácia a 7. pocity zo spolupráce

Nezabúdajme, že pred číslom 7 sa nachádza číslo 6 a za ním číslo 8. A že v živote existuje nejaká postupnosť krokov. Na tomto projekte je daná postupným nárastom predaja leteniek v stovkách percent.

A 7 rokov bude mať onedlho aj moja najstaršia dcéra, ktorá je stále o niečo mladšia ako naša vzájomná spolupráca.

Ďakujem