Bart Digital Products Bart Digital Products

Nový portál rakousko.cz prekročil hranice

Realizácia rozsiahlych a dlhodobých projektov si vyžaduje intenzívnu spoluprácu všetkých členov tímu, ktorým sú pridelené jednotlivé úlohy. Takéto projekty sú pre nás výnimočné tým, že vývoj prebieha niekoľko mesiacov, počas ktorých sa spájajú čiastkové výsledky do jedného veľkého, do detailov prepracovaného celku. Práve veľké projekty totiž dokážu posúvať tím (a firmu) vpred.

Medzinárodný dosah
Jedným z najnovších, úspešne spustených projektov, je portál rakousko.cz. Ide o dovolenkový portál, realizovaný pre českých zákazníkov, vyvíjaný na Slovensku, ktorý je primárne venovaný vyhľadávaniu ubytovania a rezerváciám pobytov v susednom Rakúsku. Jednoducho schengenská pôsobnosť. Es gefällt uns :)
O jeho rozmeroch sme sa presvedčili aj na jeho krste – v prostredí zasnežených hôr v Nassfelde a za účasti známych hercov z Česka (čo sme vopred ani netušili). Martin Dejdar a Berenika Kohoutová pridali portálu nie celebritnú, ale ľudskú tvár, za čo sme im naozaj vďační. Pretože rakousko.cz bol od začiatku tvorený pre ľudí, užívateľov.
User friendly orientácia na stránke, jednoduchá navigácia a užitočné informácie – to všetko na jednom mieste, ktoré dovolenkárom umožňuje objaviť tie najatraktívnejšie miesta v rakúskych alpách.

Po niekoľko mesačnej spolupráci sa preto tešíme z výsledku, ktorý sme dosiahli aj vďaka cez nadčasy pracujúcim kolegom a trpezlivému projektovému manažmentu.