Zakopané 2022 - Bart Digital Products Zakopané 2022 - Bart Digital Products

Lyžovačka Zakopane 2022

Prvýkrát sme navštívili Kasprov vrch tesne pred vypuknutím pandémie v roku 2020. Následné opatrenia najbližšie 2 roky obmedzovali socializáciu a situácia nedovoľovala zorganizovať takúto akciu. Tento rok sa však Barťanom opätovne podarilo navštívit lyžiarske stredisko na Kasprovom vrchu, kde sme si po dlhom čase spoločne zašportovali a poriadne sa zabavili. Ako to prebiehalo? 

Štvrtok

V tento deň sa náš pobyt v Poľsku začal. Niektorí kolegovia sa pred náročnou lyžovačkou na Kasprovom vrchu rozhodli ísť rozcvičiť na lyžiarske stredisko Jurgow. Tí, ktorí rozcvičku nepotrebovali, alebo bola v inej podobe, išli priamo na ubytovanie v Kuzmiciach, kde sme sa postupne všetci stretávali. Uvoľnenie po dlhej prestávke, keď sme sa spoločne nemohli takto stretnúť, bolo cítiť už prvý večer v podobe veľmi dobrej nálady :)

Piatok

Keďže štvrtok večer sme sa príjemne spoločensky zabavili, ranné vstávanie nebolo jednoduché ;) … Ale dali sme to a vybrali sme sa teda opäť po dvoch rokoch zdolať Kasprov vrch. Počasie bolo všelijaké, avšak lyžovačka bola o to zaujímavejšia. Lyžovali sme za krásneho slnečného počasia, silnej hmly, či snehových prehánok v priebehu pár hodín a to vo viacerých opakovaniach. Ale to nás od lyžovania neodradilo.

A takto Kasprov vrch zlyžoval náš kolega Stano, ktorý bol na svahu ako prvý:

Lyžovačku sme zakončili dlhým 5 km dojazdom až k chate v Kuzmiciach :)

Po vyčerpávajúcej lyžovačke a krátkom oddychu na ubytovaní nás náš CEO Marek Barta pozval na večerné posedenie do podniku v centre Zakopaného, kde nechýbalo hojné občerstvenie z ponuky miestnych špecialít.

Po dobrej večeri sme si vychutnali atmosféru večerného centra mesta a … to by sme neboli praví východniari, keby sme si z chuti nezaspievali. Po dobrom speve nasledovala aj tancovačka v centre mesta Zakopaného.

Sobota

V sobotu dopoludnia sme oddychovali po náročnom športovom výkone z lyžovačky, ale aj z predchádzajúceho večera v centre mesta. Následne sa časť z nás rozhodla ísť na prechádzku a užiť si atmosféru zimného februárového počasia spod Vysokých Tatier. Taktiež sme skúsili niekoľko miestnych atrakcií, kde nie len naša Julka si zastrieľala z pušky. Samozrejme nikto nič netrafil :D

Nedeľa

V nedeľu sme sa pomaly začali zbierať domov a hodnotiť tohtoročnú akciu, ktorá bola predsa o niečo výnimočnejšia. Podarilo sa nám konečne stretnúť, spoločne sa zabaviť, zatancovať, porozprávať sa a samozrejme zašportovať si.

Kam teda pôjdeme budúci rok? Nechajte sa prekvapiť :)

Viac blogov zo zákulisia našej firmy nájdeš v kategórii Barťania