Výzva Barťanov zdolať poľskú stranu Tatier dopadla na výbornú - Bart Digital Products Výzva Barťanov zdolať poľskú stranu Tatier dopadla na výbornú - Bart Digital Products

Výzva Barťanov zdolať poľskú stranu Tatier dopadla na výbornú

Štvrtok

Odvážlivci z našej firmy sa odhodlali na (doteraz) netradičný teambuilding, počas ktorého sme utužovali naše tímové vzťahy a hlavne našu kondíciu. Vybrali sme sa do Poľska popasovať sa s veľkou výzvou Kasprow-ieho wierch-u. Ako rozcvičku sme využili neďaleké lyžiarske stredisko Jurgow Ski počas večerného lyžovania.

Piatok

Na ďalší deň, v piatok, nám počasie neprialo a vleky boli pre silný vietor a hmlu vo výške cca. 1900 m.n.m. odstavené a preto sme sa vybrali na spomínaný neďaleký vrch. To však nebránilo nášmu vedúcemu Marekovi v ťažkých podmienkach vystúpiť na „skialpách“ až na najvyšší bod Kasprowho vrchu.  Večer nás prišli navštíviť a podporiť ďalší kolegovia, s ktorými sme sa vybrali odreagovať do Aquaparku v Zakopanom,  kde sme večer utužovali vzťahy. So sebou sme si priniesli dobrú náladu, z ktorej vzniklo veľa nezabudnuteľných zážitkov, na ktoré budeme ešte dlho spomínať. 

Po príjemnom relaxe v aquaparku nás Marek pozval na bohatú večeru v podobne „Goralskej desky“ v centre Zakopaného, kde okrem chutného jedla nechýbala ani ľudová hudba a kvalitné „pitivo“.

Sobota

Na ďalší deň, v sobotu, nám počasie všetko vynahradilo krásnou slnečnou oblohou. Keďže sme boli z predošlého večera “oddýchnutí” a nabudení, tak sme sa vybrali kabínkovou lanovkou na najvyšší bod Kasprowho vrchu. Lyžovanie na tomto vrchu bolo spočiatku náročné, potom to už bola pre každého malina. Niektorí to po prvej jazde vzdali, niektorí prekonali svoje celoživotné výkony. Lyžovačku sme ukončili záverečnou 6 km jazdou z vrchu až ku samotnej chate, kde sme náš teambuilding ukončili vynikajúcim obedom.

Touto akciou sme opäť kúsok utužili naše vzťahy a ukázali sme, že IT-čkári sa vedia aj baviť. S kondičkou taktiež veľmi nezaostávame … a teraz opäť do práce, aby sme si na ďalší rok mohli opäť zažiť podobnú alebo ešte o niečo lepšiu akciu. 

 

Viac blogov zo zákulisia našej firmy nájdeš v kategórii Barťania