Bart Digital Products Bart Digital Products

Gaming night vol. 4

Začiatkom mesiaca február sa v priestoroch našej firmy konal v poradí už štvrtý ročník špeciálneho tímbildingu s názvom Gaming night. Čo o tejto akcii povedali samotní zúčastnení ?
02

Firemné podujatie s názvom Gaming Night v sebe ukrýva súťaživosť medzi kolegami v najznámejšej „strieľačke“ s názvom Counter Strike. Zábava, súperivosť a odreagovanie sa po náročných dňoch pri písaní kódu je skvelým doplnkom pre zlepšenie firemnej kultúry.
Okrem taktických bojov na mapách v Counter Strike si kolegovia zmerajú sily v Mortal Combat na PS4 konzole, či rýchlosť na formulách v Trackmánii.
Voľná zábava sa vypĺňa pizzou.
Kamil

03

Je to super, že máme tu možnosť organizovať naše gaming night-y, človek prejde na úplne iné myšlienky hoc aj keď je v práci. Myslím, že vďaka týmto akciám sú naše vzťahy priateľské a nie len pracovné. Určite odporúčam takéto akcie do každej firmy.
Kubo

04

„Herné noci“ sa stali celkom obľúbenou teambuildingovou akciou v priestoroch firmy. Každý hráč si donesie vlastný počítač, prípadne pivo a nesmie chýbať dobrá nálada. Začíname starým overeným „CeeSkom“. Po 2 odohraných nazvime to turnajoch sa objedná pizza, zmení sa mapa a hráme ďalej kým pizzu nedovezú. Keď si každý na „pizzabreaku“ dobije baterky pokračujeme UnrealTournament-om, TrackManiou, Half-life-om prípadne inou old-school hrou pokiaľ vládzeme.
Luigi

Opäť niekedy nabudúce :)