Digitálne inšpirácie #55 Čo inovatívne sme spolu zrealizovali v máji

V digitálnych inšpiráciách za mesiac máj sa dozviete:

  • o partnerstve s udalosťou Beh na Zelené pleso;
  • o redizajne futbalových zápasov na portáli futbalsfz.sk;
  • a o inšpiráciach z troch eshopov.

#sport

Mirka

Beh na Zelené pleso

Pohyb v prírode a športové vyžitie je našou súčasťou. Preto sme sa prirodzene stali partnerom a spoluorganizátorom behu na chatu pri Zelenom plese. Pri príležitosti 17. ročníka, ktorý sa bude konať 12.6.2022, sme tento projekt marketingovo zastrešili a zároveň vytvorili úplne nový web. Tento projekt nás nadchol o to viac, že sa ho podarilo zrealizovať vo veľmi dobrom pomere – časová investícia vs. výsledok.

Adam Hnat - Bart Digital Products
Ady

Redizajn futbalových zápasov

S blížiacim sa šampionátom EURO U19, ktorý tento rok hosťuje Slovensko, prešli stránky zoznamu a detailu zápasov na webe futbalsfz.sk dôkladnou revíziou. Zo strany klienta – SFZ, sme dostali sériu požiadaviek na zmenu ohľadom zobrazovania samotných dát, ale aj v súvislosti s celkovým designom stránok. Zobrazovanie všetkých detailov zápasu (miesto a dátum, súťaž, súperiace tímy, samotný priebeh zápasu) muselo spĺňať definované požiadavky a štandardy UEFA. Po grafickej stránke nám išlo o jednoduchý design, šetrenie miesta a rýchlu dostupnosť najdôležitejších informácii o zápase.

Do nového dizajnu sme zahrnuli aj pár noviniek, ktoré návštevníkom webu poskytnú viac informácií o zápasoch. Konkrétne ide o formácie zostáv a časový prehľad strelených gólov v riadnom hracom čase a v predĺžení. Pre prípady, kedy sa zápas skončí pokutovým rozstrelom sme pripravili separátny rozpis s poradím a úspešnosťou strelcov.

#ecommerce

Laci Perduk - Bart Digital Products
Laci

Inšpirácie z troch eshopov

Ani v mesiac máj sme sa nezastavili. Neustále vylepšujeme projekty našich ecommerce partnerov. Niektoré zmeny trvajú dlhšie, ale nájdu sa aj inšpiratívne zmeny, o ktorých vieme aspoň takto v krátkosti informovať:

zdravotnematrace.sk – pre zákazníkov eshopu sme vytvorili konfigurátor, vďaka ktorému si vedia veľmi rýchlo zvoliť, aký matrac hľadajú

 V rámci analýzy sme vyriešili prepojenie nového riešenia eshopu fuego.sk s 12timi feedmi, ktoré sa následne zobrazujú na webe.

solik.sk – redizajnovali sme košík eshopu, aby boli nákupy na ňom ešte viac efektívnejšie

Zaujali vás projekty, na ktorých pracujeme?