Bart Digital Products Bart Digital Products

Čo má zmysel?

Keď robíte to, čo vás baví a robíte to naplno, výsledky sa dostavia. A to bez ohľadu na to, či v súkromnom živote alebo v biznise.

Efektívnosťou ku kvalitným výsledkom

Tentokrát sme sa zúčastnili 90. ročníka najstaršieho maratónu v Európe. Cieľom všetkých zúčastnených bolo zabehnúť stanovený počet kilometrov za lepší čas ako v minulom roku. A všetkým sa to podarilo! Mišo, ktorý bežal polmaratón, zlomil svoj osobný rekord o 7 minút – vďaka zefektívneniu tréningov, a to pri rovnakom počte tréningových kilometrov ako v 2012.

Mirka vymenila minuloročnú štafetu (9 km jej bolo málo :)) a rovnako ako Mišo, dala polmaratón. Ten si poprvýkrát naozaj naplno vychutnala, čo bolo vidieť nielen na nej, ale aj na výbornom čase pod 2 hodiny.

 miso  mirka

Partiu dopĺňal náš zaneprázdnený belgický zákazník Joris, ktorý napriek skromným 5 tréningom mesačne, zvládol zabehnúť osobák za 1:37 a nejaké drobné.

marek a katka katka mirka joris

600 za 11 alebo ako rozlíšiť podstatné od nepodstatného

Za bart.sk zo solidarity bežala aj šéfova manželka Katka, ktorá sa zlepšila o 3 minúty, hoci mala natrénovaných o 200 km menej v porovnaní s minulým rokom. Boss trénoval poctivo (o 600 km viac) a na celých 42 kilometroch získal k dobru 11 minút.

Tu vidieť, že niekedy sa treba zamerať na dôležitejšie aktivity a vedieť rozlíšiť to podstatné. Aj naši zákazníci sa občas príliš sústreďujú na detail (na ktorom trvajú). Nakoniec ale prídu na to, že im ujdú kľúčové veci, ktoré by im vedeli priniesť želaný efekt…

Tak ako bossovi ušiel voľný čas, cyklistika a turistika :)

…zaslúžená odmena
IMG_1794 ado