Ani tento rok sme nechýbali na Profesia Days Košice - Bart Digital Products Ani tento rok sme nechýbali na Profesia Days Košice - Bart Digital Products

Ani tento rok sme nechýbali na Profesia Days Košice

Koniec septembra už tradične patrí najväčšiemu veľtrhu práce, ktorý sa koná v Košiciach. V rámci „Ostruv-u IT“ sa predstavili Sam Dauda a Lukáš Pollák s prezentáciou eHealth po našom – Ako vyvíjame a testujeme medicínsku appku pre 24 krajín sveta a Lukáš Barč odprezentoval na Ostrove kreativity a marketingu prezentáciu s názvom Ak ona eshop, ktorý si vaši zákazníci zamilujú.

eHealth po našom – Ako vyvíjame a testujeme medicínsku appku pre 24 krajín sveta

Na Profesia Days sme predstavili medicínsku online aplikáciu Crossuite z pohľadu testerov. Hovorili sme o tom, ako sa Crossuite dostal do Košíc a začal sa tu vyvíjať od základov. Spomenuli sme najpodstatnejšie funkcie aplikácie, ktoré prinášajú najväčšie úspechy v podobe 3900 registrovaných lekárov pre 5,5 milióna registrovaných pacientov k dnešnému dňu. Načrtli sme aj technologické zázemie aplikácie a hlavne to, s akými nástrojmi pracujeme my – testeri na efektívne automatizované testovanie a test-driven development. Hlavným cieľom prezentácie bolo osloviť mladých nadšencov IT, ktorí disponujú logickým myslením a zmyslom pre detail, aby sa pridali do nášho tímu.

Ako na eshop, ktorý si vaši zákazníci zamilujú?

Odprezentovali sme prípadovú štúdiu internetového obchodu kvety.sk, v ktorej sa dozviete ako sme postupovali pri tvorbe eshopu na začiatku, ako funguje pravidelná starostlivosť a čo plánujeme do budúcna implementovať na prvý eshop pre predaj a donášku kvetov.